Onze mensen

Onze mensen

Brikspil is een alliantie van Michel Cloosterman Bricks and Business, Elisan Henderickx Sprankelend samenwerken en Marike van Wezenberg Werken aan Ontwikkeling.
Wij brengen onze kennis, ervaring en talenten bij elkaar om jou op een playful manier te helpen groeien.

Michel Cloosterman

“If I can dream it, I can do it”

Internationaal businesscoach, trainer en gespecialiseerd in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

In je professionele loopbaan kom je op momenten te staan voor de vraag: en wat nu ? Soms word die vraag aan je gesteld, soms heb je zelf zo’n moment. Tja, en wat dan ? Laat je het moment voorbij gaan, want ja … er is al zoveel waar je druk mee bent. Of je vraagt wellicht een ander om een goed advies, prima toch, levert vaak een goed en waardevol gesprek op. Of ga je echt aan de slag met die vraag, neem jij het initiatief .. word je zelf regisseur van je eigen loopbaan! Niet roekeloos. Integendeel, juist doordacht, maar wel met initiatief. En niet alleen, juist niet, maar door slimme verbindingen te leggen, te leren met anderen en altijd koersvast. Soms vallen, maar altijd weer opstaan en met een lach, want je raakt meer en meer overtuigd van het antwoord op de vraag: en wat nu ? Dit is voor mij de essentie van Brikspil loopbaancoaching, groeien in het geloof van je eigen kunnen. En dat is waar ik een bijdrage aan kan en wil leveren.

 

Elisan Henderickx

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”

Gespreksleider, creatief denker en facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Benut het potentieel van de groep, en je komt verder. Als groep, en óók als individu. Dat is mijn overtuiging als professioneel gespreks- en procesbegeleider. Vanuit mijn bedrijf Sprankelend samenwerken begeleidde ik tal van groepen met een vraag, naar inzicht en actie. Inzicht die zij zelf verkregen door serieus te spelen en daarmee alle kennis en kwaliteiten in de groep aan te spreken en te gebruiken. Mijn ervaring is dat niet alleen de groep, maar ook de individuen in de groep tot nieuwe eigen inzichten kwamen. Deze inzichten waren gevoed en geïnspireerd door de andere groepsleden. Wat een schat! Bij Brikspil loopbaancoaching benut je die schat voor jezelf en jouw ontwikkeling. En in mijn neutrale rol als facilitator mag ik jou en de groep in onze workshops en programma’s hierbij begeleiden.

 

Marike van Wezenberg

A goal without a plan is just a wish

Marike van Wezenberg

Opleidingskundige, coach en trainer en gecertificeerd in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode.

Als opleidingskundige wil ik graag bijdragen aan leren en ontwikkelen van volwassenen door het ontwikkelen van leermiddelen, het geven van trainingen of het coachen van mensen met hun loopbaanvragen. Misschien wil je weer met plezier naar je werk of wil je je verder ontwikkelen, maar weet je niet goed in welke richting. LEGO® SERIOUS PLAY® is een krachtige tool die jouw proces in het zoeken naar antwoorden ondersteunt. Het is geweldig om te zien hoe mensen hun eigen proces vormgeven en het (on)bewuste concreet maken door te werken met LEGO® SERIOUS PLAY®. Door dit te doen in interactie met anderen, krijgt jouw proces een extra boost. Ik zie je graag bij Brikspil!

 

Brikspil privacyverklaring

Bewaren

Bewaren