De Brikspil aanpak

Neem je persoonlijke ontwikkeling in eigen handen met de Brikspil aanpak.

Brikspil staat voor coaching met vijf grote P’s:

1. Persoonlijk

Je authentieke zelf kunnen zijn, maakt je gelukkig. Verdiep je in wie jij bent en wat jij wilt in je leven en in je werk. Dat staat aan de basis van de Brikspil aanpak.

2. Perspectief

Je leven is van jou. Soms ervaar je dit niet zo of voel je je een speelbal van ontwikkelingen. Als je voor je ziet wat jou drijft en richting geeft, kun je het stuur steviger vastpakken.

3. Positief

Ontdek en waardeer de capaciteiten en talenten die je hebt. Vanuit daar bouw je verder en buig je belemmeringen om in mogelijkheden. De Brikspil aanpak is geënt op het beproefde GROW coachingmodel.

4. Peer-learning

Je hoeft het niet alleen te doen. Je ontwikkelt je in interactie met de wereld om je heen. Bij Brikspil ontmoet je gelijkgestemden. In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers inspireer je elkaar en leer je van elkaar.

5. Playful

Ontdek de kracht van spelen voor je eigen ontwikkeling. Als kind deed je niet anders. Al spelend verkende je de wereld en je eigen capaciteiten en interesses. In de workshops van Brikspil bouw je met LEGO®. Serieus spelen met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode levert jou inzichten op waardoor jij de volgende stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Voor jou hebben we:

  • Groei Basis (1 dag): persoonlijke ontwikkelingsworkshop inclusief e-consult
  • Groei Door (3 dagen): ontwikkelprogramma inclusief e-coaching